Condoleances

Condoleances & afscheidsceremonies

Condoleances in Breda

EEN WAARDIG AFSCHEID

Als u een dierbaar iemand verliest, komt er een hoop op u af. Naast de vele emoties moet er ook van alles geregeld worden. Het is dan fijn om afscheid te nemen van een dierbare op uw eigen manier. Zodat u met aandacht en betrokkenheid waardig afscheid kunt nemen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

EEN WAARDIG AFSCHEID

Hotel Mastbosch Breda & Grand café Heeren van Oranje

Condoleanceruimte aan het Mastbos

In het Mastbosch Hotel Breda is het mogelijk om in de Prins Willem Alexander zaal uw afscheidsceremonie te houden. Hier kunt u, op uw eigen manier en uw eigen tempo afscheid nemen van uw dierbare. Er is bij Mastbosch Hotel Breda alle ruimte voor een persoonlijk samenzijn, herinneringen met een traan en een lach.

Koffietafel bij het Hotel Mastbosch Breda

Uiteraard is er de mogelijkheid om uw eigen muziek, video’s en/of afbeeldingen op een scherm te tonen in onze zalen. Zodat ook de koffietafel een persoonlijke tint krijgt. Onze ruimtes zijn geschikt voor een groot maar ook klein en intiem gezelschap.

Persoonlijk advies van ervaren medewerkers

Mastbosch Hotel Breda is door de jaren heen gespecialiseerd in het verzorgen van condoleance bijeenkomsten. Wilt u advies of de mogelijkheden met ons bespreken kan dat in een persoonlijk gesprek. In samenwerking met u zullen wij zorgen voor een stijlvol en een persoonlijk afscheid van uw dierbaren.

Bekijk onze Zalen

Hotel Mastbosch Breda

Presentaties bij Hotel Mastbosch Breda Prins Willem Alexander Zaal Borrelen met grote groepen bij Hotel Mastbosch Breda Willem I Zaal Lunchen met grote groepen Heeren van Oranje Breda Willem I Zaal Dineren met grote groepen Heeren van Oranje Breda Willem I Zaal Lunchen met grote groepen Heeren van Oranje Breda Maurits Zaal Dineren met grote groepen Heeren van Oranje Breda Maurits Zaal Dineren met grote groepen Heeren van Oranje Breda Maurits Zaal Zijterras met Barbecue Hotel Mastbosch Breda Zijterras Met Barbecue Vergaden bij Hotel Mastbosch Breda Jan Steen Zaal Vergaden bij Hotel Mastbosch Breda Vermeer Zaal Vergaden bij Hotel Mastbosch Breda Rembrandt Zaal Vergaden bij Hotel Mastbosch Breda Jeroen Bosch Zaal

Vraag vrijblijvend een offerte bij op

Vul alstublieft dit formulier in en onze Sales Manager neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hotel Mastbosch Breda

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bezoek ons

Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM, Breda

Bel ons of mail ons

+31-(0)765650050
Info@mastbosch.nl

Check-in/ out

Check-in: v.a. 14:00 uur
Check-out: uiterlijk 11:00 uur