Veilig en vertrouwd

Nu er weer aangescherpte maatregelen zijn gemeld en de onderlinge contacten verder beperkt worden vanaf vandaag, brengen wij graag nogmaals al onze aanpassingen en maatregelen onder de aandacht. In deze periode waar weinig mag, bespreken wij graag even wat wel kan!

Bij Hotel Mastbosch Breda staat de veiligheid van onze gasten centraal.

In deze onzekere tijden is het nog belangrijker om het verblijf zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken. Wij verwelkomen u graag de komende periode in ons hotel voor een heerlijk verblijf en een uitstekend menu.

Vanwege alle aangescherpte maatregelen mogen wij alleen hotelgasten ontvangen. Dit geldt tot minimaal 31 maart. U mag met maximaal 2 personen of 1 huishouden bij ons overnachten. Ons Grand Café 'Heeren van Oranje' is voor gasten van buitenaf alleen geopend voor koffie/ thee met iets lekkers 'to go'. Het ontbijt en diner wordt kan ook bij de receptie als 'to go' worden opgehaald. Alcohol mag tot uiterlijk 20.00u geschonken worden.

Wij beschikken over diverse kleine en grote vergaderzalen

Prachtige locatie aan het Mastbos

Gratis Wifi in het gehele Mastbosch hotel

Onze vergaderzalen zijn voorzien van veel daglicht

Centrale ligging Rotterdam Antwerpen en Eindhoven

Sfeervol restaurant op locatie Grand café Heeren van Oranje

Een aantal van onze vergaderruimtes zijn voorzien van airco

Keurmerk Voedselveiligheid Bureau de Wit

Gratis parkeergelegenheid bij het hotel

Wij danken u voor het begrip en verwelkomen u graag van harte in ons hotel.

Veilig & vertrouwd

Veiligheidsmaatregelen:

 • Wanneer u het hotel / restaurant binnenkomt vragen wij u om desinfectiemiddel te gebruiken.
 • Tijdens het wachten / inchecken vragen wij u om anderhalve meter tussen de andere gasten en onze medewerkers aan te houden.
 • Wij volgen het dringende advies op om in alle publieke ruimtes mondkapjes te dragen. Dit verwachten wij ook van onze gasten, wanneer u aan tafel zit, mag het mondkapje af. (Dit is echter geen verplichting)
 • De Hygiëne richtlijnen die gelden vanuit de overheid en RIVM zijn een uitgangspunt op onze verschillende afdelingen.
 • Alle publieke ruimtes worden regelmatig gereinigd, gedesinfecteerd en goed gelucht

 

Inchecken:

 • Wij vragen u bij de boeking alle adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres achter te laten. Mocht het nodig zijn om bron/contactonderzoek te doen, wij alle gegevens al hebben.
 • Via een automatische email die gestuurd wordt, kunnen extra’s zoals , ontbijt, diner, upgrade , fietsverhuur online al geregeld worden, om zo het contact ter plaatse minimaal te laten zijn.
 • Wij geven een dringend advies dat wanneer u incheckt om een mondkapje te dragen.
 • Betalingen ontvangen wij graag zo veel mogelijk per pin of credit card.

 

Aangepaste maatregelen voor het serveren van eten en drinken

Ons restaurant is geopend tot 22.00u en alcohol wordt geserveerd tot uiterlijk 20.00u. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met deze maatregelen.

Omdat gezondheid  steeds belangrijker wordt in deze tijd, heeft onze Chef-kok samen met zijn team  onze lunch- en dinerkaart uitgebreid met vitale gerechten met een verhoogde voedingswaarde

 

 • Wacht tot u mag gaan zitten. Onze gastvrouwen en gastheren begeleiden u naar uw tafel
 • Om de risico’s zo veel mogelijk te beperken, hebben wij de processen tijdens het bereiden van eten, serveren van drankjes / eten aangepast.
 • Voor het ontbijt dient u vooraf een tijdstip aan te geven, zo kunnen wij de service, spreiding en veiligheid garanderen
 • Het ontbijt wordt op tafel geserveerd, de warme items kunnen ter plaatse worden besteld
 • Onze tafelindeling in ons Grand Café en op ons terras is aangepast om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zoals is vastgesteld in de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen u vooraf te reserveren voor lunch of diner.
 • Onze medewerkers dragen te allen tijde mondkapjes in de publieke ruimtes.
 • Tafels en stoelen worden regelmatig schoongemaakt.

 

Vergaderen & Bijeenkomsten

Graag blijven wij u ontvangen voor vergaderingen of bijeenkomsten tot maximaal 30 personen.

Uiteraard houden wij rekening met de restricties en  geldende maatregelen die vanuit de Overheid en RIVM zijn opgesteld. Veiligheid staat ten alle tijden voorop!

 

Bij de zaalopstelling houden wij rekening met de 1,5 meter afstand tussen de zitplaatsen van de gasten.

Helaas mogen wij u binnen de huidige maatregelen geen service op de zaal aanbieden. Dit betekend dat wij geen dranken of eten mogen serveren voor zaalreserveringen zonder hotel overnachtingen. U kunt bij ons wel eventueel een vergader-pakket met koffie/ thee en lekkernijen of een lunchpakket to-go afhalen en meenemen naar de zaal.

Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een passende offerte.

 

Omgeving

Geniet van alle ruimte, rust  en moois wat het Mastbos en omgeving te bieden heeft. U kunt heerlijk wandelen in het tegenover gelegen bos en genieten van de prachtige Herfstkleuren. Uiteraard hebben wij fietsen voor u beschikbaar om heerlijk buiten te genieten van de natuur. Door het enorme gebied is het makkelijk om de maatregelen aan te houden en neem een lunchpakket mee

 

 

Veel gestelde vragen:

Is het bezoeken van Hotel Mastbosch Veilig?

Wij nemen de veiligheid en gezondheid van onze gasten en onze medewerkers erg serieus.

Wij houden ons aan alle maatregelen die door de overheid en RIVM zijn aangesteld. Onze medewerkers hebben in alle publieke ruimtes een mondkapje op.

 

Wat zijn de faciliteiten die aangeboden worden?

U kunt bij ons terecht voor het ontbijt, lunch en diner.

U kunt bij ons wandel- en fietsroutes vragen en fietsen huren.

 

Kan ik roomservice bestellen?

Het is inderdaad mogelijk om ontbijt / lunch of diner op de kamer te laten serveren. U vindt hiervan een speciale menukaart op de kamers. Wij vragen hiervoor de gebruikelijke roomservicekosten

Mogen wij gasten van buitenaf uitnodigen in het restaurant?

Dit is helaas niet mogelijk. Het kan alleen wanneer de gasten ook van een overnachting of arrangement gebruik maken

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

De annuleringsvoorwaarden die op de bevestiging staan vermeldt worden aangehouden. Wanneer u verkoudheidsklachten of griepverschijnselen krijgt, vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken