Corona Informatie van Hotel Mastbosch Breda

Veilig en vertrouwd

Nu er weer aangescherpte maatregelen zijn gemeld en de onderlinge contacten verder beperkt worden vanaf vandaag, brengen wij graag nogmaals al onze aanpassingen en maatregelen onder de aandacht. In deze periode waar weinig mag, bespreken wij graag even wat wel kan!

Bij Hotel Mastbosch Breda staat de veiligheid van onze gasten centraal.

In deze onzekere tijden is het nog belangrijker om het verblijf zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken. Wij verwelkomen u graag de komende periode in ons hotel voor een heerlijk verblijf en een uitstekend menu.

Vanwege alle aangescherpte maatregelen mogen wij alleen hotelgasten ontvangen. Dit geldt tot en met minimaal 20 april. U mag met maximaal 2 personen of 1 huishouden bij elkaar komen. Wij hebben op dit moment een 'to go' bar voor wandelaars / fietsers met koffie, thee, smoothies en uiteraard wat lekkers. Onze hotelgasten bieden wij ontbijt en diner 'to go' aan.  Alcohol mag tot uiterlijk 20.00u geschonken worden.

Er toch nog even tussenuit?

Wij danken u voor het begrip en verwelkomen u graag van harte in ons hotel.

Veiligheidsmaatregelen:

 • Wanneer u het hotel  binnenkomt vragen wij u om desinfectiemiddel te gebruiken.
 • Tijdens het wachten / inchecken vragen wij u om anderhalve meter tussen de andere gasten en onze medewerkers aan te houden.
 • Wij volgen het dringende advies op om in alle publieke ruimtes mondkapjes te dragen.
 • De hygiëne richtlijnen die gelden vanuit de overheid en RIVM zijn een uitgangspunt op onze verschillende afdelingen.
 • Alle publieke ruimtes worden regelmatig gereinigd, gedesinfecteerd en goed gelucht

Inchecken:

 • Wij vragen u bij de boeking alle adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres achter te laten. Mocht het nodig zijn om bron/contactonderzoek te doen, wij alle gegevens al hebben.
 • Via een automatische email die gestuurd wordt, kunnen extra’s zoals, ontbijt, diner, upgrade, fietsverhuur online al geregeld worden, om zo het contact ter plaatse minimaal te laten zijn.
 • Het is verplicht om bij binnenkomst in het hotel een mondkapje te dragen
 • Betalingen ontvangen wij graag zo veel mogelijk per pin of creditcard.

Aangepaste maatregelen voor het serveren van eten en drinken

Ons restaurant is gesloten tot en met 20 april. Zodra er maatregelen veranderen geven wij dit aan en zullen wij onze hotelgasten hierover verwittigen. Wij hebben op dit moment een 'to go' bar voor het afhalen van drankjes en eten.

Omdat gezondheid  steeds belangrijker wordt in deze tijd, heeft onze Chef-kok samen met zijn team  onze lunch- en dinerkaart uitgebreid met vitale gerechten met een verhoogde voedingswaarde

 Op dit moment bieden wij onze hotelgasten het ontbijt en diner als 'to go' aan.

 • Om de risico’s zo veel mogelijk te beperken, hebben wij de processen tijdens het bereiden van eten, serveren van drankjes / eten aangepast.
 • Bij de receptie kunt u uw wensen voor het ontbijt en diner aangeven. Eventueel bieden wij ook een lunchpakket aan.
 • U kunt vooraf een tijdstip aan te geven, zo kunnen wij de service, spreiding en veiligheid garanderen
 • Het ontbijt, diner of eventueel alleen drankjes plaatsen wij op een dienblad en kunt u bij de afhaalbalie naast het restaurant ophalen
 • Onze medewerkers dragen te allen tijde mondkapjes in de publieke ruimtes.
 • De openbare ruimtes in het hotel worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Vergaderen & Bijeenkomsten

Graag blijven wij u ontvangen voor vergaderingen of bijeenkomsten tot maximaal 30 personen.

Uiteraard houden wij rekening met de restricties en  geldende maatregelen die vanuit de Overheid en RIVM zijn opgesteld. Veiligheid staat ten alle tijden voorop!

Bij de zaalopstelling houden wij rekening met de 1,5 meter afstand tussen de zitplaatsen van de gasten.

Helaas mogen wij u binnen de huidige maatregelen geen service op de zaal aanbieden. Dit betekend dat wij geen dranken of eten mogen serveren voor zaalreserveringen zonder hotel overnachtingen. U kunt bij ons wel eventueel een vergader-pakket met koffie/ thee en lekkernijen of een lunchpakket to-go afhalen en meenemen naar de zaal.

Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een passende offerte.

Omgeving

Geniet van alle ruimte, rust  en moois wat het Mastbos en omgeving te bieden heeft. U kunt heerlijk wandelen in het tegenover gelegen bos en genieten van de prachtige lentekleuren. Uiteraard hebben wij fietsen (graag op voorhand reserveren) voor u beschikbaar om heerlijk buiten te genieten van de natuur. Door het enorme gebied is het makkelijk om de maatregelen aan te houden en neem een lunchpakket mee

Veel gestelde vragen:

Is het bezoeken van Hotel Mastbosch Veilig?

Wij nemen de veiligheid en gezondheid van onze gasten en onze medewerkers erg serieus.

Wij houden ons aan alle maatregelen die door de overheid en RIVM zijn aangesteld. Onze medewerkers hebben in alle publieke ruimtes een mondkapje op.

 

Wat zijn de faciliteiten die aangeboden worden?

U kunt bij ons terecht voor het ontbijt, lunchpakket en diner 'to go'. U kunt bij ons wandel- en fietsroutes vragen en fietsen huren.

Kan ik roomservice bestellen?

Nee, wij mogen helaas geen roomservice serveren. U kunt wel vooraf een ontbijt en diner reserveren en afhalen bij onze balie die naast het restaurant is gesitueerd

Mogen wij gasten van buitenaf uitnodigen in het restaurant?

Dit is helaas niet mogelijk, tevens is ook ons restaurant gesloten voor hotelgasten, zij kunnen alleen eten en drinken bij de balie afhalen

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

De annuleringsvoorwaarden die op de bevestiging staan vermeldt worden aangehouden. Wanneer u verkoudheidsklachten of griepverschijnselen krijgt, vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *