Terras Heeren van Oranje

De laatste loodjes en dan zijn wij weer klaar om te gaan!

1 juni gaat de Heeren van Oranje weer open vanaf 12.00 uur. Afgelopen tijd zijn wij flink bezig geweest om zo goed mogelijk te voldoen aan de richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM. Na dagen van passen, meten en incalculeren denken wij de gouden formule te hebben gevonden en zowel het terras en de Heeren van Oranje opnieuw ingedeeld. Wij kijken er naar uit u weer op 1 juni te ontvangen. Nu zullen daar wel een aantal restricties bij horen. Graag nemen wij die even met u door zodat u goed voorbereid kunt genieten in ons restaurant of op terras.

Heeren van Oranje Corona Opstelling

U wilt graag komen dineren, hoe gaan we dit aanpakken?

Grand Café Heeren van Oranje zal beperkt geopend worden vanaf 1 juni. Als u vanaf dan bij ons zou willen lunchen of dineren dan vragen wij u een reservering te maken. Wij mogen tot maximaal 30 personen tegelijkertijd in ons restaurant toelaten. Mocht u een reservering in ons restaurant willen maken, kunt u dat doen via 076-5650050 of info@mastbosch.nl.

Graag vragen wij er rekening mee te houden dat u alleen de mogelijkheid heeft te reserveren op bepaalde tijden.

U kunt tot 12.00 uur reserveren voor een kopje koffie. Mocht u willen lunchen in ons restaurant kan dat om 12.00 uur of om 13.30 uur. Wilt u borrelen of een high tea reserveren is het uitsluitend mogelijk om dit om 15.00 uur te reserveren. Heerlijk dineren in de Heeren van Oranje is vanaf 1 juni ook weer mogelijk. Ook tijdens het diner dient u te reserveren. U kunt reserveren om 17.00 uur en om 19.45 uur.

Heeren van Oranje Corona Opstelling terras voorkant

We mogen bijna weer het terras op!

Nu het mooie weer in overvloed aanwezig is zijn we ook blij dat ons terras weer geopend mag worden. Met gepaste afstand kunt u weer heerlijk in de zon genieten vanaf 1 juni. Ook hier vragen wij u rekening te houden met de aangegeven vloer bewegwijzering zodat u ten alle tijden 1.5 meter afstand kunt bewaren.

Heeren van Oranje Corona Opstelling terras

Let wel even op de volgende richtlijnen!

Het is tot 1 juli nog mogelijk om in beperkte maten bijeenkomsten te organiseren. Graag treden wij met u in contact om te kijken naar de mogelijkheden en te overleggen naar de best passende opties.

Wij vragen u vriendelijk voorafgaande uw bezoek aan grand café Heeren van Oranje of hotel Mastbosch Breda dat u zelf de afweging maakt en de verantwoording neemt voor uw eigen gezondheid. Hierbij geldt dat wanneer u symptomen heeft van het Corona Virus wij helaas niet het risico kunnen nemen u toe te laten of zullen u vriendelijk verzoeken het hotel te verlaten.

Graag vragen wij u ten alle tijden de eerder gestelde hygiëne maatregelen in acht te nemen. U kunt uw handen desinfecteren bij de ingang van het hotel. Er worden overal aanwijzingen gegeven om aan te geven welke looprichting u dient aan te houden. Uw diner of lunch zal met gepaste afstand geserveerd worden, dus het kan zo zijn dat u uw drankjes van een plateau moet pakken.

Wij zien u weer in juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *