Voorgerechten   |     Hoofdgerechten    |    Desserts    | Mastbosch Vitaal 

Voorgerechten

Huisgerookte heilbot uit de Noordzee op diverse soorten sla met zoetzuur gemarineerde bloemkool, Matcha-gel en licht pikante rode paprika coulis

 13,25

Zenato Pinot Grigio delle Venezie 2017 - Italië - Veneto - Witte Wijn

 6,65

Langzaam gegaarde makreelfilet met een salade van quinoa, sinaasappel en dragon met rilette van makreel op een crouton van speltbrood en een mierikswortel yoghurtdressing

 12,25

Chablis Domaine des Genèves 2016 - Frankrijk – Bourgogne – Witte wijn

 7,50

Vissoep met garnituur van diverse soorten visstukjes, groene asperges en knoflookcroutons

 10,50

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

 13,95

Les Allees du Chateau La Grave – Frankrijk - Bordeaux – Rode wijn

 6,35

Langzaam gegaard Nederlands speenvarken filet met salade van spinazie en gegrilde courgette, rode ui marmelade en aceto stroop

 10,50

Finca Monica Rioja 2016 – Spanje - Rioja - Rode wijn

 5,25

Gevogelte kerriebouillon met dubbel gedopte tuinbonen en tuinkruiden-hoevehoen quenelles

 9,25

 

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Supplement glutenvrij € 1,75

Hoofdgerechten

Supplement glutenvrij € 1,75

 Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, aardappelpuree en diverse dagverse groenten

 29,75
  Domaine Paret Viognier Pastourou 2017 – Frankrijk – Pays d’Oc – Witte wijn

5,80

Gebakken zeebaarsfilet met diverse groenten, rucola aardappelpuree en Noilly Prat saus

 21,75

Zenato Pinot Grigio delle Venezie 2017 – Italië – Veneto – Witte wijn

 6,65

“Heeren Bowl Vis”
Maaltijdsalade van huisgerookte zalm, diverse soorten sla, wilde rijst, zoetzuur gemarineerde bloemkool, avocado en een knoflook yoghurtdressing

 19,25

Casa Silva Chardonnay Coléccion 2018 – Chili – Colchagua Valley – Witte wijn

 6,15

Tournedos van het Angus rund met op diverse wijze bereide dagverse groenten, gepofte aardappel
en een knoflook-rozemarijn tijmjus

2 medaillons (180 gram) 29,50

1 medaillon (90 gram) 20,50

Finca Monica Rioja 2016 – Spanje - Rioja – Rode wijn

 5,25

Rose gebraden eendenborstfilet uit het Franse Normandië met diverse soorten groenten, gepofte aardappel en sinaasappel-steranijs saus

 22,50

Casa Silva Chardonnay Coléccion 2018 – Chili – Colchagua Valley – Witte wijn

6,15

 “Heeren Bowl Vlees”
Maaltijdsalade met gebakken Hereford rundvleesreepjes, sla, wilde rijst, sojascheuten, met Kurkuma ingelegde komkommer en een sojadressing met koriander, knoflook en sesam

 19,75

Les Allees du Chateau La Grave – Frankrijk - Bordeaux – Rode wijn

 6,35

Supplement frites: 2,60
Supplement groenten: 3,60
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Supplement glutenvrij € 1,75

Desserts

Aardbeien van “de Rith” Romanoff met sinaasappelparfait, meringue en kletskop

 11,50

Cointreau

5,45

Chocoladeparfait met witte chocolademousse, boerenmeisjes en abrikozengel

 10,50

El Candado - PX Valdespino - Sherry

7,50

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimencompote

 14,25

Barros Colheita 1998 – Rode port

10,40

Supplement glutenvrij € 1,75

Mastbosch Vitaal

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal voorgerechten

 “Tofu”
Gebakken tofu op een salade van landcress uit Lierop, quinoa, zoetzure bloemkool, granaatappel en “Less Salt” sojasaus met sesamzaadjes

 10,75

“Goat Cheese”
Etten-Leurse gietenkaas op een bruin oerbroodcrouton uit de oven met groene asperges , lavendelhoning en Little Gemsla

 11,00

“Zomersalade”
Ring van komkommer gevuld met frisse salade van diverse groenten en appel gegarneerd met diverse soorten pitten, zaden, basilicumolie en een salsa verde op basis van Jalopeño peper, munt, knoflook en olijfolie

 10,50

“Broccolisoep”
Vegetarische broccolisoep met gebruneerd amandelschaafsel

 8,50

 

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Hoofdgerechten

“Vega Burger”
Vegetarische huisgemaakte hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol, Little Gemsla, gegrilde paprika en courgette, een getomateerde uien crème fraîche en gepofte aardappelschijfjes

 18,25

 “Tortilla”
Vegan tortilla wraps gevuld met Mexicaans gekruide groenten en “vegetarische kipstukjes”, gebakken rijst en pikante tomatensalsa met koriander en knoflook

 21,00

“Ravioli”
Ravioli met ricotta en spinazie uit Schoten (Antwerpen) met romige kaassaus, kaas uit Molenschot op basis van room en Landcress uit Lierop

 17,75

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Desserts

“Pana Cotta”
Pana cotta van soja en vanille met verse aardbeien van “de Rith”, Limoncello sorbetijs en limoengel

 10,50