Voorgerechten   |     Hoofdgerechten    |    Desserts    | Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

Rilette van huisgerookte Noordzee zalm en een klein mootje gerookte zalm op een salade van rucola en veldsla met een quenelle kruidenroomkaas en pikante tomatengel 

14.75

Les Bertholets – Frankrijk - Réserve Viognier – Witte wijn

5.70

Zoetzuur gemarineerde wijting geserveerd op salade van wortel, ui en gember begeleid door een salsa van tomaat, landcress uit Lierop en crème fraîche met een vleug koriander

 13.50

Domaine des Genèves – Frankrijk - Chablis – Witte wijn

8.00

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

 14.75

Tenuta Giustini – Italië - Puglia – Rode wijn

5.95

Hertenham met stoofpeer, Roquefortmousse, compote van pruimen en een rode Port stroop

 16.50

Brazin – Verenigde Staten - Zinfandel - Rode wijn

8.00

Gerookte eendenborstfilet geserveerd met salade van aardappel, zuurkool en appel begeleid door bosvruchtendressing

 14.50

Brazin – Verenigde Staten - Zinfandel - Rode wijn

8.00

Fazantenbouillon met quenelles van kalkoen en kervel 

 9.75

L’Incontournable – Frankrijk – Pinot Noir – rode wijn

 4.90

Saffraan vissoep met stukjes olijf, mosselen en garnaaltjes

 10.50

Anne de Joyeuse – Frankrijk – Chardonnay – Witte wijn

6.05

 

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Supplement glutenvrij € 1,95

Hoofdgerechten

Supplement glutenvrij € 1,95

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten

 37.50
Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier – Witte wijn

5.70

Heilbotfilet met een korst van broodkruim, diverse kruiden en oude kaas geserveerd met een witte wijnsaus en diverse dagverse groenten

22.75

Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier – Witte wijn

5.70

Gebakken Noordzee zalm met diverse dagverse groenten en een heldere vissaus met zeer fijne brunoise van diverse paprika en zwarte olijf

21.50

Les 5 Vallées Rosé - Frankrijk - Grenache – Rosé wijn

5.75

Gebakken hazenrugfilet geserveerd met een rode Portsaus, diverse dagverse groenten

32.75

Finca Monica Rioja  – Spanje - Rioja – Rode wijn

 5.25

Tournedos van het Angus rund met op diverse wijze bereide dagverse groente, met rode wijnsaus en gepoft aardappeltje

2 medaillons (180 gram) 37.50

1 medaillon (90 gram) 23.50

Chateau de Lauga Haut Médoc – Frankrijk – Bordeaux- Rode wijn

6.35

Hertensukade met diverse dagverse groenten begeleid door krachtige wildsaus verrijkt met kruidkoek 

23.75

Brazin Old Vine Zinfandel  – Verenigde Staten - Rode wijn

8.00

Rose gebraden eendenborstfilet geserveerd met sinaasappel steranijssaus en diverse dagverse groenten

25.50

Finca Monica Rioja – Spanje - Rioja – Rode wijn

 5,25

Supplement frites: 3.00
Supplement groenten: 3,80
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Supplement glutenvrij € 1,75

Desserts

Chocolade mousse van pure chocolade met five spices kruiden geserveerd met gewelde abrikoos en sinaasappelgel 

11,00

Bardadillo – Pedro Ximmenz - Sherry

5,75

Huisgemaakte Tiramisu met een bolletje Amaretti ijs
11.50

Amaretto
5.25

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimencompote

15.50

Barros Colheita 1998 – Rode port
12.75

Supplement glutenvrij € 1,75

Mastbosch Vitaal

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

Vitaal voorgerechten

“Pulled veggie”

Salade van rode biet, appel en pulled veggie op basis van jackfruit begeleid door appelgel, knoflookyoghurtdressing en Brabantse landcress uit Lierop

12.25

“Falafel”

Falafelbolletjes op een salade van rucola, veldsla en
landcress geserveerd met geitenkaascrumble en tzaziki

10.95

“Pumpkin”

Pompoensoep met een garnituur van fijne prei julienne en pompoenpitten

9.50

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Hoofdgerechten

“Vega Burger”

Vegetarische huisgemaakte burger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol, rucola, tzatziki, tomaat en humus geserveerd met gepofte pompoen

19.50

“ Vegetarische Curry”

Vegetarische“kip”-stukjes en haricots verts in green curry saus op basis van kokosroom en kruiden geserveerd met gebakken sereh rijst

21.50

“Pappardelle”

Brede lintpasta met gebakken paddenstoelen, geraspte oude kaas uit Rijpwetering, truffelolie en rucola

18.50

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Desserts

“Blondie”
Gluten- en lactose vrije “Blondie” van kikkererwten, pindakaas en chocolade geserveerd met eveneens lactose vrije geslagen room en vanillesaus

10.25