Voorgerechten   |     Hoofdgerechten    |    Desserts    | Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

Warm gerookte Noordzeezalm en met groene kruiden ingelegde zalm, begeleid door een compôte van gele paprika, veldsla en gel van spinazie

 14,50

Casa Silva Chardonnay Coléccion 2018 – Chili – Colchagua Valley – Witte wijn

 6,15

Langzaam gegaarde zeebaars met salade van knolselderij en zoete “low carb” aardappelen begeleid door een Bloody Mary gel en rucola

 13,50

Zenato Pinot Grigio delle Venezie 2017 – Italië – Veneto – Witte wijn

 6,65

Huisgerookte kabeljauwfilet met crème van aardpeer, gemarineerde komkommer, ijsbergsla en avocado begeleid door een frisse yoghurt Citrus saus

 14,25

Sancerre Domaine Salmon 2017 – Frankrijk - Loire – Witte wijn

 8,20

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

 13,95

Fontella Chianti Sangiovese 2016 – Italië - Toscane – Rode wijn

5,90

Hertenham met mesclunsla, peer, rozijnencroutons, gebakken Brabantse bloedworst en een compôte van pruimen, begeleid door rode Portdressing

 13,75

Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten - Rode wijn

 7,20

Heldere rode wijn vederwild bouillon met ragfijne julienne van wortel, selderij en courgette

 9,50

Pinot Noir L’Incontournable 2016 – Frankrijk – Rode wijn

 5,20

Schaaldierensoep van Noordzee krabbetjes en Noordzee garnaal, geserveerd met bosui en quenelles van kabeljauw

 10,5

Domaine Paret Viognier Pastourou 2017 – Frankrijk – Pays D’Oc – Witte wijn

 5,80

 

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Supplement glutenvrij € 1,75

Hoofdgerechten

Supplement glutenvrij € 1,75

 Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, aardappelpuree en diverse dagverse groenten

 29,75
  Chablis Domaine des Genèves 2016 – Frankrijk - Bourgogne – Witte wijn

7,30

Heilbotfilet met een dakje van tomaat en oude kaas uit Molenschot, geserveerd met een witte wijn basilicumsaus, aardappelpuree en diverse dagverse groenten

 22,75

Domaine Paret Viognier Pastourou 2017 – Frankrijk – Pays D’Oc – Witte wijn

 5,80

Gebakken Noordzee zalm met aardappelpuree en diverse dagverse groenten met een heldere saffraan vissaus

 20,25

Les 5 Vallées Rosé 2017- Frankrijk - Pays D’Or – Rosé wijn

 5,40

Gebakken kophaasmedaillons van Holsteiner kalf met gepofte aardappel en dagverse groenten, geserveerd met een Madeira kalfsjus

2 medaillons (180 gram) 29,75

1 medaillon (90 gram) 20,50

Finca Monica Rioja 2016 – Spanje - Rioja – Rode wijn

 5,25

Tournedos van het Angus rund met op diverse wijze bereide dagverse groente, geserveerd met rode wijnsaus en gepofte aardappel

2 medaillons (180 gram) 29,50

1 medaillon (90 gram) 20,50

Chateau de Lauga 2014 – Haut Medoc – Frankrijk - Rode wijn

 6,35

Gebakken hazenrugfilet geserveerd met een rode Portsaus, diverse groenten en gepofte aardappel

 32,75

Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten - Rode wijn

6,15

Hertensukade met diverse groenten en aardappelpuree met een vleug kaneel, begeleid door wildsaus die is verrijkt met kruidkoek

 21,75

Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten - Rode wijn

 7,20

Supplement frites: 2,60
Supplement groenten: 3,60
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Supplement glutenvrij € 1,75

Desserts

Chocolademousse met Amarenekersen en een vanille kwarksaus met een vleug Kirsch
10,75

El Candado - PX Valdespino - Sherry
7,50

Frambozenparfait met roodfruitcompôte, gel van aardbeien en een Ruby chocoladekrokantje
9,75

Barros Colheita 1998 – Rode port
10,40

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimencompote
14,25

Barros Colheita 1998 – Rode port
10,40

Supplement glutenvrij € 1,75

Mastbosch Vitaal

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal voorgerechten

“Pulled veggie”
Salade van veldsla, ijsbergsla en Brabantse landcress uit Lierop geserveerd met Pulled Veggie begeleid door knoflook crème fraiche
11,50

“Falafel”
Falafelbolletjes op een salade van kool, ijsbergsla, en rucola met gepofte kerstomaatjes, basilicumolie en een limoen hangop
10,75

“Bietcarpaccio”
Carpaccio van rode biet met geitenkaascrumbles, roquettesla, pijnboom-
pitjes begeleid door honing met aceto balsamico en olijfolie
9,75

“Pumpkin”
Pompoensoep gemaakt met lactosevrije room en een garnituur van courgette julienne en pompoenpitten
9,25

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Hoofdgerechten

“Burger”
Vegetarische huisgemaakte burger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol, Little Gemsla, gegrilde paprika en courgette, een getomateerde uien crème fraîche en gepofte aardappel
18,25

“ Vegetarische Coq au Vin”
Vegetarische “kip”-blokjes in witte wijn roomsaus op basis van lactosevrije room, geserveerd met gepofte halve aubergine en gebakken rijst
19,75

“Mezzaluna”
Halve maanpasta gevuld met kaas en rucola uit Schoten(Antwerpen) geserveerd met gegrilde courgette, geraspte boerenkaas uit Molenschot, Landcress uit Lierop, gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
18,95

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Desserts

"Banaan Taartje"

Taartje op basis van banaan, kokos en diverse zuidvruchten zonder toegevoegde suikers en glutenvrij, geserveerd met lactosevrije slagroom en een bolletje groene appel sorbetijs

11,00