Voorgerechten   |     Hoofdgerechten    |    Desserts    | Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

Langzaam gegaarde verse makreel en rilette van gerookte makreel op Little Gemsla  met kurkuma en azijn ingelegde  courgette en een kapper appel-ui crème fraîche

13.50

Jean-Max Roger – Frankrijk– Sancerre – Witte wijn

 8.00

Tartaar van gerookte zalm uit de Noordzee met een salade van spinazie, gekookt ei en knoflookcroutons en een basilicum pestomayonaise

 14.25

Domaine des Genèves – Frankrijk - Chablis – Witte wijn

7.65

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

 14.50

Tenuta Giustini – Italië - Puglia – Rode wijn

5.90

Langzaam gegaard vlees van Holsteiner kalf op tonijncrème met kappertjes, brunoise van rode paprika, pijnboompitjes en veldsla

 14.25

Finca Monica Rioja – Spanje - Rioja – Rode wijn

5.25

Heldere gevogeltebouillon van Brabantse Hoevehoen met kerrie gekruide quenelles van kip uit Loon op Zand en chiffonade van Llndcress uit Lierop

 9.75

Hidden Bay  – Zuid-Afrika– Witte wijn

 4.90

Romige vissoep met rose garnaaltjes, bosui en bieslook

 10.25

Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier – Witte wijn

4.75

 

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Supplement glutenvrij € 1,95

Hoofdgerechten

Supplement glutenvrij € 1,95

 Twee Noordzee tongen (360gram) met citroenbotersaus, gepofte aardappeltje en diverse dagverse groenten

 34.50
   Domaine des Genèves  – Frankrijk - Chablis – Witte wijn

7.65

In havermout gepaneerde en gebakken schelvisfilet met oud Hollandse citroenbrandewijnsaus, compositie van groenten en gepoft aardappeltje

 23.25

Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier– Witte wijn

 4.75

Maaltijdsalade van huisgerookte Noordzeezalm, diverse soorten sla, wilde rijst, zoetzuur gemarineerde bloemkool, avocado en knoflook yoghurtdressing

21.25

Les 5 Vallées Rosé - Frankrijk - Grenache – Rosé wijn

5.65

Rosé gebakken Holsteiner kalfsoester met saus op basis van Hollandse cognac, dagverse groente, rode wijnsaus en gepoft aardappeltje

 24.50

Finca Monica Rioja  – Spanje - Rioja – Rode wijn

 5.25

Tournedos van het Angus rund met op diverse wijze bereide dagverse groente, met rode wijnsaus en gepoft aardappeltje

2 medaillons (180 gram) 36.50

1 medaillon (90 gram) 22.50

Chateau de Lauga Haut Médoc – Frankrijk – Bordeaux- Rode wijn

6.35

Maaltijdsalade met reepjes diamanthaas van Hereford rund, diverse soorten sla,  sojascheuten, met in kurkuma ingelegde zoutzure courgette en sojadressing met koriander, knoflook en sesam 

 20.25

Brazin Old Vine Zinfandel  – Verenigde Staten - Rode wijn

7.75

Supplement frites: 3.00
Supplement groenten: 3,80
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Supplement glutenvrij € 1,75

Desserts

Vanille hangop gemaakt van yoghurt uit Well in Gelderland met verse aardbeien van "de Rith", frambozengel en Ruby chocoladekrokantje
11,00

El Candado - PX Valdespino - Sherry
7,50

Mangoparfait met in Ahornsiroop en rum gemarineerde en gegaarde ananas met limoengel  en slagroom
10.50

Limoncello
4.40

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen  met desembrood en pruimencompote
15.50

Barros Colheita 1998 – Rode port
10,40

Supplement glutenvrij € 1,75

Mastbosch Vitaal

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal voorgerechten

“Geitenkaas”
Gebruneerde geitenkaas uit Etten-Leur met rucolacake en gel van rode ui geserveerd met salade  van landcress, veldsla, appeljulienne en walnoten
11.25

“Courgettini”
Rauwe spaghetti van courgette met spinazie, tomaat, avocado met amandelschaafsel, een knoflook yoghurtdressing en basilicumolie
10.75

“Gazpacho”
Koude soep van tomaat, paprika, komkommer, olijf en groene kruiden met zuurdesembroodje
10.50

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Hoofdgerechten

“Vega Burger”
Vegetarische hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol uit Gilze, zoetzuur gemarineerde courgette, tomaat, landcress uit Lierop en rokerige barbecuesaus met "low carb" zoete aardappel
19.50

“ Veganistische stoof”
Stoofgerecht van tempeh, champignons en vegetarische "kipstukjes" op basis van sojastructuur met rijst en een salade van komkommer, taugé en koolrabi met korianderdressing
19.25

“Ravioli”
Ravioli van pecorino  en artisjok uit Schoten (Antwerpen) met ratatouille, notensla, geraspte oude kaas uit Molenschot en basilicumolie

18.50

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

 

Vitaal Desserts

"Panna Cotta"

Panna Cotta van soja en vanille met verse aardbeien van "de Rith", aardbeiensorbertijs en limoengel

9.75