We would like to tell you a piece of the history of Hotel Mastbosch Breda

The Hotel, located opposites the Mastbos excists since 1987. Back then Captain de Groot and some of his friends were talking in The Ginneken about the lack of missing a good possibility for an overnight stay around the beautiful Mastbos forrest. Slightly under influance

Specials, deals & arrangementen!

" I will show you how it's done! "

Pas aan het eind van de 60-er jaren , toen het hotel werd overgenomen door de familie van Saarloos, werd er flink uitgebreid met twee vleugels (thans de Prins Willem Alexander zaal en het Grand Café Heeren van Oranje). In de jaren 70 en 80 werden daar nog eens kamers op gebouwd, waardoor het aantal kamers op het huidige 47 komt. De laatste verandering kwam in 1997, toen het hotel failliet ging en door de huidige eigenaren werd overgenomen.

Rotisserie de Paardentram werd intensief verbouwd tot Grand Café Heeren van Oranje, wiens verbondenheid aan Breda met de Oranjes eer aan doet. Breda maakt deel uit van de Unie van Oranjesteen en was meer dan een halve eeuw de residentie der Nassaus in de Nederlanden.

Ook de ruime zalen op de begane grond van het Mastbosch hotel Breda werden herzien en dragen nu de namen Maurits zaal, Willem I zaal en Prins Willem Alexander zaal.

Nu ruim honderd jaar later, worden er nog steeds gasten verwelkomd! Vele veranderingen hebben reeds plaatsgevonden, maar de sfeer en de gastvrijheid is door de jaren heen toch hetzelfde gebleven!