Hotel in Breda!

Bent u opzoek naar een hotel in Breda?

Breda kent een mooie en rijke historie, het is namelijk een belangrijke Nassaustad en daardoor zijn er nog steeds prachtige monumenten te bezichtigen, zoals de Grote Kerk. Het is de 9e grootste stad van Nederland en ligt in het heerlijke Noord-Brabant. Het wordt hierdoor ook wel de parel van het Zuiden genoemd. Het bourgondische van Brabant zie je zeker terug in de stad Breda, dankzij de vele kroegen, cafés, restaurants en terrassen. Ook voor de shopliefhebber is Breda een fantastische stad om langs de verschillende winkels te struinen. Breda is er voor iedereen en iedereen is dan ook van harte welkom in deze fantastische stad. Wij zijn laaiend enthousiast over Breda en hopen dit ook op jou over te kunnen brengen. . Er valt zoveel te ontdekken dat je het beste kunt overnachten in een hotel in Breda, om er zoveel mogelijk uit te krijgen.

 

Overnachten in een hotel in Breda

Wie wil er nou niet wakker worden in een hotel in Breda; de mooiste stad van Nederland? Breda biedt ontzettend veel mogelijkheden om te blijven slapen en de dag erna de stad te gaan ontdekken. Zo kun je terecht in één van de bed & breakfasts of hotels. Slaap je liever wat goedkoper in een hostel of op de camping? Ook dit is zeker mogelijk in Breda. Van een hotel in Breda tot een camping, alles kan!

 

✽ Shoppen, Wandelen, Fietsen en nog veel meer! ✽

Er is vanalles te doen in Breda

Shoppen in Breda

Naast de verschillende leuke hotels in Breda is het ook een fantastische stad als je praat over winkelen. De stad kent diverse designwinkels in onder meer het Ginneken. Maar ook gebieden zoals 't Sas, de Houtmarkt of de Barones zijn plekken waar je naar hartenlust kunt winkelen. In deze coronatijd hebben de winkels maatregelen getroffen om gepaste afstand te kunnen houden, zodat iedereen op een veilige doch fijne manier kan shoppen. Je kunt zelfs appen of bellen naar het nummer 0611778060 om te weten te komen of het druk is in de stad. Je krijgt dan een berichtje met de actuele drukte in de binnenstad, zó op je telefoon. Wellicht is het verstandiger als je doordeweeks een bezoek komt brengen, want dan is het doorgaans een stuk rustiger dan in het weekend, wanneer de meeste mensen vrij zijn.

Natuur in Breda

Breda heeft ontzettend veel te bieden. Denk aan de talloze gezellige cafés en restaurants, kroegen en andere uitgaansgelegenheden. Maar kijk ook eens goed om je heen in Breda. Vanuit Breda ben je binnen no-time in prachtige, groene natuurgebieden zoals het Markdal of het Mastbos. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de schitterende natuur. Even weg uit de drukte van de stad en de rust opzoeken in de natuur. Breda wordt ook wel de stad in het groen genoemd. En na één bezoek aan de stad weet je ook waarom. Een hotel in Breda bevindt zich dan ook soms lekker in de natuur, of middenin in de stad.

Wat is er allemaal te doen in Breda?

Ook leuke activiteiten zoals bowlen en lasergamen zijn mogelijk. Lekker bootje varen over de wateren van Breda is ook een optie, zeker met mooi weer is dit een absolute aanrader. De nieuwste films kijken met een lekkere bak popcorn in de bioscoop kan ook in Breda. En zo zie je; Breda heeft van alles te bieden. Van educatief tot lekker in de natuur, alles kan. Je zal je hier nooit vervelen. Maak eens een stadswandeling langs alle hoogtepunten van de stad, drink gezellig iets op een leuk terras en ontdek de schitterende natuur in Breda. En dit kan uiteraard allemaal op veilige afstand met de nodige regels en voorzorgsmaatregelen.

Neem contact met ons op!

Vertel ons wat uw wensen zijn

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Bezoek ons

  Burgemeester Kerstenslaan 20
  4837 BM, Breda

  Bel ons

  +31-(0)765650050
  Info@mastbosch.nl

  Check-in/ out

  Check-in: v.a. 14:00 uur
  Check-out: uiterlijk 11:00 uur