Vacature Sous chef

Hotel Mastbosch / Heeren van Oranje Breda

Sinds de eerste Corona-sluiting in maart hebben wij  gezamenlijk met het gehele team niet stilgezeten maar gewerkt aan het opknappen van het hotel , zowel aan de binnen als buitenkant, en daarnaast een geheel vernieuwde visie voor de toekomst uitgewerkt. Ook hier zijn wij in de tweede Corona-sluiting nog steeds druk bezig. Om het keukenteam aan te vullen zijn wij op zoek naar een fanatieke collega met een degelijke basis, die zijn/haar handen er niet voor omdraait om voorbereidingen op klassieke wijze te koken en in de uitgifte er een moderne twist aan te geven.

Werkzaamheden

Veelzijdigheid is de kracht van ons hotel en Grand café Heeren van Oranje.. Gasten kunnen hier terecht voor a la carte lunches en diners maar ook voor een , High Tea, Walking Diner , lunch- of dinerbuffet, feestavond of borrel, BBQ of brunch, het kan allemaal. Dus jou creativiteit kun je overal in kwijt.

Wat wij vragen ;

  • Afgeronde SVH-koksopleiding of soortgelijk erkend koksdiploma
  • Minimaal een aantal jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Vertrouwd met ambachtelijke kookprocessen en aantoonbare kennis
  • Ervaring op gebied van bestellen, calculaties, voorraadbeheer en derving
  • Richten op kwaliteit en daarbij oog voor detail en corrigerend vermogen
  • Leidinggevende capaciteiten en coachend vermogen
  • Creatieve inbreng bij het samenstellen van kaart en menu’s
  • Flexibel inzetbaar
  • Goede kennis van HACCP

Wat wij bieden;

  • Werken op een historische locatie aan het mastbos in Breda
  • Full time functie
  • Marktconform salaris
  • Afwisselende diensten
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Bij wederzijds tevredenheid , uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Hebben wij je interesse gewekt ??  Stuur dan jou CV met motivatiebrief naar ons op.

Licentie en/of certificaat

  • Sociale Hygiëne (aanbevolen)
  • HACCP (aanbevolen)