Trouwen in Breda

Wij beschikken over verschillende zalen voor feesten tot 400 personen

Bekijk hier al onze mogelijkheden

Lees hier wat wij u aan kunnen bieden om uw toekomstige huwelijk tot een dag te maken om nooit te vergeten. Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw geplande bruiloft. Met plezier assisteren wij u het plannen van de mooiste dag van uw leven. Deze bijzondere dag moet uw droomdag worden, van het snijden van de bruidstaart tot en met de bruidssuite. Graag bespreken wij met u uw huwelijk tot in de kleinste details. Wij wensen u veel plezier met het plannen van uw Bruiloft en zien er naar uit u en uw gasten te mogen ontvangen in Hotel Mastbosch in Breda.

Een uit 1897 daterend vier sterren hotel met de stijl van vroeger. Hotel Mastbosch Breda, gelegen aan het eeuwen oude bos, het Mastbos. Nabij de historisch binnenstad van Breda. Los van de stadse drukte maar niet afgelegen bieden wij u een huwelijk in een oase van rust in de prachtige natuur van Breda. Het Mastbosch hotel voorzien 47 klassiek ingerichte hotelkamers, een variatie aan zalen perfect voor het onvergetelijk maken van uw huwelijk in Breda. Dineert u liever in een kleiner gezelschap in ons restaurant? Geniet van een heerlijk diner in het Grand Café Heeren van Oranje.

Bruidssuite

Romantische suite in Breda

Luxueuze bruidssuites

De grote dag is bijna voorbij, de gasten gaan naar huis en u kijkt terug op de mooiste dag van uw leven. Samen deze dag afsluiten in een luxe bruidssuite, samen met uw kersverse echtgenoot/echtgenote, maakt deze dag compleet.

Een heerlijke warme jacuzzi en een fles goede champagne, dat klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren.

Reserveert u uw bruidsfeest bij Hotel Mastbosch Breda dan bieden uw bruidsnacht in onze suite gratis aan!

Maurits Zaal

De Maurits zaal bevind zich op de begane grond, dicht bij de entree van het Mastbosch hotel. De Maurits zaal heeft door zijn vele ramen veel daglicht en biedt u uitzicht op het terras. In de Maurits zaal bent u voorzien van een eigen bar zodat wij u persoonlijk een drankje kunnen serveren. Naast onze faciliteiten zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en gratis parkeren bieden wij u de mogelijk om de Maurits zaal in combinatie met de Willem I zaal uit te breiden tot één groot geheel.

Willem I Zaal

De Willem I zaal bevind zich gelijk naast de Maurits Zaal op de begane grond. Deze prachtige klassieke zaal kan perfect gebruikt worden voor uw trouwdiner, uw bruidsreceptie en/ of het bruidstaart aansnijden. In de Willem I zaal kan u van net iets meer sfeer genieten door het warme haardvuur. De Willem I zaal kan ook dienen als feest zaal voor grote en kleine gezelschappen. Door een verstelbare wand kan de Willem I zaal en tevens de Maurits zaal gecombineerd worden, speciaal voor uw feest avonden.

Prins Willem Alexander Zaal

De Prins Willem Alexander zaal is de grootste zaal, direct op de begane grond. De Prins Willem Alexander zaal heeft een directe toegang tot het zij-terras. Hierdoor is de Prins Willem Alexander zaal geliefd voor bruidsdiners en Barbecues. De Prins Willem Alexander zaal is een klassiek ingerichte zaal welke gebruikt kan worden voor vele doeleindes. Door het hoge plafond krijgt de Prins Willem Alexander zaal een elegante uitstraling, dit maakt de Prins Willem Alexander zaal ook uiterst geschikt voor uw bruidsceremonies.

Vraag vrijblijvend een offerte bij op

Bekijk onze trouwzalen

In ons hotel hebben we verschillende zalen en ontvangstruimtes waardoor u uw trouwdag zelf vorm kunt geven. We beschikken over grote zalen met een elegant hoog plafond, maar ook kleinere zalen met een intieme romantische sfeer.
Bekijk hier welke trouwzaal het meest geschikt is voor uw droomdag.

Vraag vrijblijvend een offerte bij op

Vul dit formulier in en onze Sales Manager neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hotel Mastbosch Breda

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Bezoek ons

  Burgemeester Kerstenslaan 20
  4837 BM, Breda

  Bel ons of mail ons

  +31-(0)765650050
  Info@mastbosch.nl

  Check-in/ out

  Check-in: v.a. 14:00 uur
  Check-out: uiterlijk 11:00 uur